Benicarló consolida la condició de capital cultural de la comarca

Amb la III Trobada de Danses del Maestrat i la XXVI Trobada de Bandes, la ciutat serà l'epicentre cultural durant dos caps de setmana consecutius. Les dos jornades reuniran a Benicarló més de 1.000 participants.

Al voltant de 700 músics es trobaran a Benicarló en la XXVI Trobada de Bandes

La jornada se celebrarà el pròxim 28 de setembre i congregarà 14 associacions musicals de municipis de la comarca del Baix Maestrat. Prèviament, del dia 21 al 29, es podrà visitar al Mucbe l'exposició «25 anys de Trobades», que repassa les edicions anteriors de les Trobades.

Comencen les obres del jardí de la plaça de la Comunitat Valenciana

Les actuacions consistiran a renovar els dispositius de reg localitzat, a regenerar la zona arbrada i a remodelar l'estany, així com les zones de passeig i descans. Les obres, que no afectaran a la zona de jocs infantils, està previst que estiguen acabades en un mes.

La Universitat Popular comença el curs amb novetats en l’oferta formativa

El pròxim dimarts 1 d'octubre comença el període de matriculació per al curs 2019/20 de la Universitat Popular (UP). A l'oferta habitual dels últims cursos se suma la recuperació de les classes de conversa de Francés i del taller d'Expressió corporal, a més de la reestructuració del taller de Cinema i l'ampliació dels nivells del taller de Creació Literària.

Dilluns comencen les obres d’urbanització del carrer de València

A partir de principis de la setmana que ve el tram que va entre el carrer del Doctor Fléming i el Passeig Marítim es trobarà tallat al trànsit. Les obres tenen un període d'execució previst de quatre mesos.

Els indicadors confirmen la tendència a l’alça del turisme a Benicarló

La Tourist Info ha registrat 11.760 visites durant l'estiu, la majoria procedents d'Aragó i França. Les principals demandes dels turistes han estat sobre les Festes Patronals, informació local i informació cultural.

Tot a punt per a l’onzena edició de Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja

Les Jornades engegaran el pròxim 26 de setembre amb la tradicional degustació al Mercat Municipal. A més d'organitzar la Ruta dels Pescadors, una altra de les novetats d'enguany és que en les Jornades del Pinxo se serviran tapes en lloc de pinxos, per tal que es gaudisca millor del sabor.

Benicarló fomenta l’emprenedoria a través del programa Actiben Inicia

La iniciativa està organitzada per l'Ajuntament i realitzada per la Càtedra INCREA d'innovació, creativitat i aprenentatge de la Universitat Jaume I. El programa es durà a terme del 26 de setembre al 12 de novembre.

12 experts de reconegut prestigi integraran el jurat dels Premis Literaris de Benicarló

El jurat de la quarta edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló estarà format per destacades figures de la comunicació, la filologia, la literatura, la ciència i la gastronomia. Els benicarlandos Elsa Beltran, Blanca Ferrer, David Meseguer i Fernando Foix també formaran part del jurat.

425 músics i balladors es trobaran a Benicarló en la III Trobada de Danses

La jornada, que se celebrarà el pròxim 21 de setembre, congregarà músics i dansaires de 20 municipis de les comarques del Baix Maestrat, l'Alt Maestrat, la Plana Alta i l'Alcalatén. De matí, se celebrarà la III Trobada d'Entitats del Maestrat, on es debatrà sobre la cultura i l'economia dels pobles del Maestrat.