La Diputació de Castelló col·laborarà en els Premis Literaris Ciutat de Benicarló

L'alcaldessa i el regidor de Cultura es reuneixen amb la diputada de Cultura, Ruth Sanz, per a concretar els termes de la col·laboració. El suport de la institució provincial serà econòmic i també de difusió.

Ajuntament i transportistes constituiran una comissió de seguiment per les obres de la 340a

La comissió servirà per a fer seguiment de les obres i tractar les necessitats dels empresaris. Els camions que realitzen serveis a la carretera podran circular, però no els que circulen en trànsit, tal i com preveu l'Ordenança municipal.

El Ple aprova per unanimitat la sol·licitud d’ajudes per a la millora del polígon

Entre les actuacions que s'inclouen en el projecte de modernització del polígon industrial El Collet destaca l'habilitació d'una zona perquè puga servir com a aparcament de camions. També està prevista la millora dels accessos, de la senyalització i la instal·lació de càmeres de seguretat, tot per 199.992,59 euros.

Benicarló destinarà un total de 3,2 milions d'euros a inversions

2,2 milions es finançaran amb un préstec, 950.000 euros provindran del l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) i 105.000 euros de la Diputació de Castelló. La suma d'inversions en projectes i equipaments culturals ascendeix a 561.780 euros.

Benicarló presenta un pressupost de 29 milions per a la recuperació social i econòmica

Els comptes de 2021 s'aprovaran al Ple de l'Ajuntament que se celebrarà demà, i se centraran en la recuperació de la situació provocada per la covid-19. 4 milions corresponen al pressupost de l'Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats.

Es reprenen les visites de familiars a les persones residents del Geriàtric i El Collet

El Geriàtric Sant Bartomeu i la Residència El Collet han recuperat les visites de manera gradual i prioritzant la seguretat per damunt de tot. Tornar a permetre-les era important per a la salut mental de les persones usuàries i dels seus familiars.

Turisme entrega els segells SICTED a cinc nous establiments de Benicarló

Tabernas Selectas Rayfe, Tulipa, Restaurant Chuanet, Restaurant Cor de Carxofa i Restaurant San Rafael han estat reconeguts per la seua qualitat turística en destinació. El segell SICTED és una iniciativa d'àmbit estatal que busca millorar la qualitat de les destinacions turístiques.

Es prorroguen fins a l’1 de març les mesures extraordinàries aprovades per l’Ajuntament

Continua la prohibició de cedir espais públics municipals i es manté el tancament dels parcs infantils. També es manté la suspensió d'actes amb assistència de públic.

Medi Ambient consciencia la ciutadania de no tirar voluminosos a la via pública

La campanya «Millorem Benicarló, fora trastos de la via pública» pretén que la ciutadania faça bon ús del servei de recollida de voluminosos i no els tire al carrer. La iniciativa està secundada per la Policia Local, que augmentarà la vigilància sobre aquesta infracció, que pot ser sancionada amb multes de fins a 1.500 euros.

S’adjudiquen les obres les obres de millora del Conservatori Mestre Feliu

Els treballs s'han adjudicat per un import de 123.928,20 euros (IVA inclòs). El termini estimat per a l'execució de les obres és de tres mesos.