Benicarló tanca l’any esportiu amb la Sant Silvestre i el Cros Ciutat de Benicarló

El Cros Ciutat de Benicarló (15 de desembre) i la Sant Silvestre (31 de desembre) seran les proves que posen fi a l'any esportiu. Els corredors poden participar amb la Sant Silvestre solidària aportant aliments de primera necessitat en el moment de la recollida dels dorsals.

L'Escola d'Acollida es consolida com un model d'integració i acolliment

Els participants de l'última edició de l'Escola d'Acollida han rebut el diploma acreditatiu del curs que s'ha impartit al llarg del mes d'octubre. L'objectiu principal de l'Escola d'Acollida és facilitar la integració de les persones nouvingudes.

Benicarló reivindica els drets de les persones amb discapacitat

Benicarló ha celebrat avui el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb la lectura d'un manifest reivindicatiu. La posterior cercavila i la inauguració de l'exposició fotogràfica «Afanias 40 aniversari» completen la jornada.

Divendres 6 de desembre es presenta la cinquena edició del festival Art&Xoc

El pròxim divendres, 6 de desembre, tindrà lloc la festa de presentació de la cinquena edició del festival Art&Xoc, una iniciativa de la Regidoria de Joventut amb la col·laboració del col·lectiu Benicarló Youth que s'emmarca en els actes de la Festa de la Carxofa.

Benicarló fomenta el bon ús de les targetes d’estacionament per a persones amb discapacitat

A través d'un conveni de col·laboració firmat amb Caixa Benicarló, la regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives ha editat 500 rellotges que han d'utilitzar els titulars de les targetes per a indicar l'hora d'estacionament. A més, s'ha editat un llibret amb informació al voltant de la targeta d'estacionament.

Benicarló incentiva les compres de Nadal als establiments locals

Des d'avui, 2 de desembre, fins al 5 de gener, se sortejarà un viatge a Nova York per a dos persones i cinc vals de 100 euros cadascun. Per a participar en el sorteig només cal comprar als establiments de Benicarló adherits a la Unió de Comerços.

Torna l'Escola de Nadal, per tal de conciliar la vida familiar i laboral

La Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives ha posat en marxa un any més l'Escola de Nadal, amb l'objectiu de facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral durant les vacances nadalenques. Les dates de l'escola són el 23, 24, 26, 27, 30 i 31 de desembre i els dies 2 i 3 de gener.

El Ple demana limitar les restriccions a la circulació de camions pesats per la N-340

L'Associació de Damnificats per la Restricció de Vehicles Pesats en la N340 ha presentat al Ple una moció per a permetre la circulació de camions per la N340 fins al següent punt d'entrada de l'AP7 en el sentit de la marxa. La moció l'han aprovat els quatre grups municipals per unanimitat.

Els usuaris del Centre Ocupacional omplin el Mucbe d’un art molt especial

L'exposició està formada per pintures, treballs manuals fets amb fusta i escultures que han elaborat els usuaris de Centre Ocupacional IVASS El Maestrat. L'exposició es podrà visitar fins al 15 de desembre.

L’obra de Nicolás Caballero arriba al Mucbe amb ‘Acentos de color’

La mostra gira al voltant dels dies de pluja i juga amb els reflexos de colors que provoca l'aigua al terra. L'exposició es podrà visitar al Mucbe fins al 12 de febrer.